Boersma Natuursteen

Gedenktekens

Na het overlijden van een dierbare staan de nabestaanden al voor zo veel keuzes en beslissingen en is het moeilijk voor hen om een keuze te maken uit de talloze steensoorten, uitvoeringen, lettertypes en dergelijke. Een grafsteen is voor de nabestaanden het laatste afscheidsteken van een dierbare, hiermee wordt een laatste afscheidsgroet vastgelegd.

Om deze wens goed te kunnen vormgeven kunnen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken. Geert Boersma heeft al meer dan 23 jaar ervaring in deze branche, waardoor Boersma Natuursteen deze wensen goed kan omzetten in een duurzame, maar vooral dierbare herinnering. Tevens regelen wij alles met betrekking tot de grafsteen van vergunning tot en met de plaatsing. En tenslotte kunnen wij passende accessoires voor u verkrijgen én kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van het graf.

U kunt volledig vertrouwen op de vakman voor de realisatie van uw persoonlijke wensen. Uw wens zal altijd voorop blijven staan want een gedenkteken is iets wat een bepaald gevoel moet verwoorden, en dit moet altijd het juiste zijn.

Uiteraard vraagt een gedenkwerk voor een kind speciale aandacht. Hiervan kunnen wij u enkele voorbeelden laten zien op de pagina Kindergrafjes.

Hieronder een greep uit de werken die Geert Boersma vervaardigd heeft. En wilt u de “making of” van een gerestaureerde grafsteen zien? Klik dan hier!

(Uit respect voor de overledenen en hun nabestaanden zijn namen en afbeeldingen zo veel mogelijk onherkenbaar gemaakt.)

Grafwerken met glas:

Bijzondere gedenktekens & monumenten:

Traditionele werken en bijzondere graftuintjes:

Dierengrafwerk

Ook voor uw dierbare huisdier maakt Boersma Natuursteen een passend gedenkteken!