Boersma Natuursteen

Huis & Tuin

Vanwege haar duurzaamheid en schoonheid, leent natuursteen zich voor tal van toepassingen in en om het huis: het is mooi, eenvoudig in onderhoud en heel duurzaam. Het kan toegepast worden in alle ruimtes: van het toilet en de keuken, naar de woonkamer en de badkamer: overal krijgt de ruimte een mooie chique of juist robuuste uitstraling. Lees meer over de verschillende steensoorten waar u uit kunt kiezen, de verschillende bewerkingen die natuursteen kan ondergaan en vooral: waarom u voor natuursteen zou moeten kiezen. Daarvoor zijn maar liefst 8 STEENGOEDE argumenten!

picture huis-binnen            picture huis-buiten            picture tuin

Huis – binnen                     Huis – buiten                      Tuin

Huis-Binnen
Qua interieur kunt u natuurlijk denken aan aanrechtbladen, wastafels, vensterbanken, schouwen, haardplateaus, salon- en eettafels, dorpels, vloeren etc.

Huis – buiten
Ook de buitenkant van uw huis vaart wel bij natuursteen! Denk aan gevels, bordessen, terrassen, gevelstenen, afdekkers etc.

Tuin
En ook in de tuin zal natuursteen niet alleen mooi staan, maar zelfs steeds mooier worden! Denk aan tuinornamenten, zonnewijzers, tuintafels, sokkels, beelden etc.

Klik op de foto’s hierboven om een indruk te krijgen van de werken die Geert Boersma heeft gerealiseerd in en om het huis.