Boersma Natuursteen

Links

Boersma Natuursteen maakt ook gedenkwerken in samenwerking met andere bedrijven en kunstenaars.

  • houtenkruis_hoofdfotoEry en Mol Waltheer-Gijsbers van Houtenkruis: “Wij hebben deze site opgezet om u van dienst te kunnen zijn en om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden die er zijn in het ontwerp en de uitvoering van houten grafmonumenten. Kijkt u rond op deze site waar u verschillende modellen aantreft met een religieuze- of niet religieuze uitstraling. Voor onze monumenten wordt alleen gecertificeerd hout gebruikt, dat wil zeggen milieu bewust en duurzaam gewonnen.”
    Bekijkt u hun werken op hun website www.houtenkruis.nl
  • norvoldazul01De grootste collectie ruwe stenen van Nederland bij Norvold Memorials: Al vele jaren zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van ruwe gedenkstenen van Brons tot steen. Nergens treft u meer keuze en een betere kwaliteit”. Wilt u alle mogelijkheden weten, bezoek dan de website www.norvoldmemorials.nl. Via Boersma Natuursteen kunt u de gedenktekens bestellen, laten bewerken en plaatsen. 
  • glaskunst Glazen NestAtelier Het Glazen Nest van Brenda Bleijenberg: “Glas moet je zien en voelen, kom het in mijn atelier voelen en beleven. Ik maak maatwerk. Mijn werk is uniek en eenmalig. Geen vraag is vreemd. Geen wens is onmogelijk.” De combinatie glas en steen blijkt vaak een hele sterke. Bezoek hier haar atelier eens: www.glazeniers-glaskunst.nl.